Valmis vabatahtliku tegevuse uuring

Siseministeeriumi eestvedamisel viis Balti Uuringute Instituut läbi uuringu vabatahtlikus tegevuses osalemise kohta 2018 aasta seisuga.

Serve the City jaoks paistis silma tendents, et drastiliselt on suurenenud lühiajaliselt- või ühekordselt osaleda soovivate vabatahtlike osakaal. See tähendab seda, et vajadus Serve the City suguste ettevõtmiste vastu on suurenenud. Köögis räägitakse, et peagi hakatakse sellise sihiga organisatsioone rohkem toetama nii rahaliselt kui moraalselt, mis teeb omakorda võimalikuks selle, et STC saab hoogu uuesti oma tegevus aktiivselt käima saada.

Läbiviidud uuringuga saad tutvuda SIIN!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close