Seiklusring jõudis lõpuks Seiklusparki

Läbi suve käisime Tuulemaa Sotsiaalmajutusüksuse lastega seiklusi otsimas Seiklusring projekti raames. Üks koht, kuhu me seni veel jõudnud ei olnud, oli Nõmme Seikluspark. Nime järgi võiks arvata, et sellest kohast on projekti idee pärit ja et see oleks esimene koht, kuhu minna, aga lõpuks sai suur tühimik täidetud 30. augustil, kui Swedbanki privaatpanganduse osakonna töötajad korraldasid lastele unustamatu päeva.

Ligikaudu 15 last said ronida takistusrajal, osaleda maastikumängus ja nautida muud põnevat, mis sweedikate poolt ette oli valmistatud.

Tagasiside oli positiivne nii laste, kui töötajate poolt, seega ootame kõik uusi seiklusi ja väljakutseid!

Suur tänu Seikluspargile abi ja toetuse eest! Suur aitäh Swedbanki privaatpanganduse töötajatele, eesotsas Heidi Tulp! Suur tänu Tuulemaa sotsiaaltöötaja Olga Lavrentjeva igakülgse abi eest!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close