Seiklejad käisid Spordipäeval

Mõõdunud nädalavahetusel toimus järjekordne Seiklejate projekt. Seekord käisime Sõle Spordikeskuses, kus meie päralt oli terve suur saal, et saaksime sporti teha, joosta, mängida ja muidu lastega lõbusalt aega veeta. Tundus, et üritust nautisid nii lapsed, kui vabatahtlikud. Andis taaskord kinnitust arusaamast, et lapsed vajavad, et nendega aega veedetaks, neile positiivset tähelepanu ja eeskuju näidataks. Pole vaja alati mingeid erilisi oskusi või väljaõpet, vaid soovi olla positiivne mõjutaja ja võtta lihtsalt aeg kellegi teise jaoks. Kuigi endal oli vast sama lõbus joosta ja mängida kui lastel, siis antud projekti raames saime sellega head mõju avaldada paljudele teistelegi.

Suur tänu osalejatele, Tuulemaa SMÜ’le ja Sõle Spordikeskusele.

Järgmine Seiklejate projekt toimub juba lähiajal, seega jälgi meie uudiskirju ja liitu meiega!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close