Serve the City käis laadal

Eelmise nädala laupäeval toimus Lauluväljakul Vabatahtlike laat, kus osales ka Serve the City. Vabatahtlike laat oli STC jaoks igatigi õnnestunud laat. Meie laua juurest käisid läbi, nii noored, kui pensionärid, nii eesti, kui vene keelsed ja tahe on üks – aidata oma ligimesi. See laat näitas, kui suur on tallinlaste süda ja innustas meid edasi töötama ja pingutama STC-s.
Kui tunned, et tahad ka koos meiega aidata, tule ja vaata meie kodulehelt, mis meil järgmisena on plaanis!
Näeme juba järgmisel projektil!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close