Daamid ja härrad: meie uus veebisait!

Tehtud sinu jaoks, rohkem dünaamilisem ja täielikum, et sisu ja informatsiooni hallates oleks sul otsesem ja praktilisem kogemus.

Me loodame, et läbi selle uue tööriista, saame tuua sinuni kõik Serve the City’ga seotud ja samuti ka vajalikku teavet vabatahtlikust tegevusest Tallinnas.

Ja muidugi iga kommentaar või soovitus, millega sa tahaksid rikastada seda uut virtuaal ruumi, on tere tulnud, nagu ka meie üritame alati täiustada meie suhtlust saidi kasutajatega, olgu nad vabatahtlikud, MTÜ-d või ettevõtted.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close