Serve the City Sünnipäev

11 . novembril tähistas Serve the City on järjekordset sünnipäeva. Tegutsemise algusest on mõõdas juba 8 kiiret aastat. Kui sünnipäeval mõtlesime, et kuidas võrrelda organisatsiooni elujärku inimese omaga, siis tundsime, et oleksime justkui 21-aastased, kes on värskelt ülikooli lõpetanud. Palju on õpitud, palju on teadmisi ja hing on tahtmist täis, et minna ja maailma raputada.

Serve the City ei ole lihtsalt väike meeskond kuskil kontoris, vaid see oleme meie – sina ja mina!

Seega Palju Õnne Sünnipäevaks!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close